poniedziałek, 28 kwietnia 2014

ОГОЛОШЕННЯ І РОЗПОРЯДОК БОГОСЛУЖІНЬ УГКЦ В ВАРШАВІ , ВІД 29 КВІТНЯ ДО 4 ТРАВНЯ.
ЗА АДРЕСОЮ: ul. Domaniewska 20a, долішня частина церкви, біля МЕТРА ВІЛЯНОВСКА (Wilanowska). 
1. В неділю 4 травня о годині 8:00 будуть виставлені мощі СВЯТОГО ІВАНА ПАВЛА ІІ. Будем молитись за єдність і мир в наших родинах, за злагоду, мир, єдність і Боже Благословення для України, в цих важких хвилинах. Після Літургії, кожни зможе особисто доторкнутись до мощей.
2. Божественна Літургія служиться в кожну неділю о годині 9:00. Від години 8:30 можна приступити до св. Сповіді, або після св. Літургії.
3. Розпорядок богослужінь можна перевіряти на сторінці facebook: Греко-Католицька громада в Варшаві/Greckokatolicka wspólnota w Warszawie. Теж можна перевіряти за адресою: grekokatolicy-warszawa.blogspot.com
4. До вашої інформації, подаємо контактні дані: email: mirturkot@hotmail.com. тел.: +48789038509, email: cerkiew.warszawa@gmail.com

Всіх сердечно запршуємо!

 ОГОЛОШЕННЯ І РОЗПОРЯДОК БОГОСЛУЖІНЬ УГКЦ В П'ЯСЕЧНІ, ВІД 29 КВІТНЯ ДО 4 ТРАВНЯ
ЗА АДРЕСОЮ: ul. Chyliczkowska20e 05-500 Piaseczno, Park Miejski kaplica w Katolickim Gimnazjum im. Hr. Cecylii Plater – Zyberkówny. Obok: Park Miejski (Stadion, stadnina).
1. В неділю 4 травня о годині 11:30 будуть виставлені мощі СВЯТОГО ІВАНА ПАВЛА ІІ. Будем молитись за єдність і мир в наших родинах, за злагоду, мир, єдність і Боже Благословення для України, в цих важких хвилинах. Після Літургії, кожни зможе особисто доторкнутись до мощей і помолитись перед ними.
2. Божественна Літургія служиться в кожну неділю о годині 12:00. Від години 11:30 можна приступити до св. Сповіді, або після св. Літургії.
3. Розпорядок богослужінь можна перевіряти на сторінці facebook: Greckokatolicka wspólnota w Piasecznie/Греко-Католицька громада в П'ясечно. Теж можна перевіряти за адресою: grekokatolicy-warszawa.blogspot.com
4. Якщо є вірні, котрі не можуть приходити до церкви на Літургію (старші, хворі і інше), є можливість відвідин зі Святими Тайнами і скористати зі св. Сповіді. Просимо зголошувати такі ситуації.
5. До вашої інформації, подаємо контактні дані: email: mirturkot@hotmail.com. тел.: +48789038509, email: cerkiew.piaseczno@gmail.com

Всіх сердечно запршуємо!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz